| Litter star world |
✿ Boleh Dapat Hadiah Menarik . Jum Baca Entry Ni ✿
Friday, December 20, 2013 • 12:01 AM • 0 comments


Assalamualaikum semuanya , 

Hai semua . Harini hana nak share dengan korang satu laman web yang boleh membuatkan korang dapat lah barang barang yang berharga . Ni bukan skim cepat kaya tapi ini adalah hasil dari korang jugak . Daripada korang main benda tak berfaedah . Jum lah register benda alah ni . Untung . Serious hana tak tipu . Hana pun dah mendaftar . InsyaAllah dah banyak point mesti boleh redeem hadiahkan . hehe . jum baca bawah lagi .  

Apa yang perlu anda lakukan?
1. Register
2. Survey
3. Redeem points
4. Tunggu barang korang sampai!

Siapa yang layak mendaftar?
1. Pelajar
2. Facebooker
3. Golongan bekerja
4. Suri rumah
5. Sesiapa sahaja

Antara barangan yang korang boleh peroleh selepas points anda mencukupi?
1. Samsung Galaxy Camera (190000 points)
2. Kingston 16GB Flash Drive (6500 points)
3. AEON Jusco RM20 Gift Voucher (3650 points)
4. Fujifilm Instax Mini 8 (58000 points)

DAN MACAM-MACAM LAGI! 

Cara hendak mendaftar?
1) Register

 Just click pada kotak oren (register), kemudian isilah details mengenai diri korang.

2) Jawab survey


Kotak OREN: Tekan untuk lihat survey yang masih available untuk korang.
Kotak KUNING : Tekan untuk menjawab survey dan peroleh points.

3) Redeem barangan yang bersesuaian dengan points




Kotak OREN: Tekan untuk lihat barangan yang boleh di-redeem.
Kotak KUNING : Tekan untuk melihat dengan lebih terperinci akan barangan yang korang ingin redeem.

Setelah korang tekan, korang boleh melihat berapa point yang diperlukan untuk redeem dan berapa unit
yang masih available. Sekiranya points anda telah mencukupi, bolehlah click pada kotak HIJAU.


Berminat nak daftar? 


PASTFUTURE
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING