| Litter star world |
✿ Lucky Giveaway By Jaja ✿
Saturday, July 27, 2013 • 4:53 AM • 2 comments
Assalamualaikum semua ,

Hana masih tak serik untuk join apa apa giveaway yang mereka anjurkan . Yelah nak kumpul hadiah untuk hari raya kan ? hehe . 

Harini hana nak join satu giveaway ni yang dianjurkan khas oleh kak JAJA .

Nak tengok banner yang comel ? Scroll ke bawah lagi . Opps . Jangan lah tengok je . Jom lah join selagi jam masih berpusing . Masa belum berhenti . hehe


Syarat - syarat pernyertaan adalah seperti berikut

1. Follow blog Jaja   *wajib dan akan di cek
2. Bagi Yang ada twitter sila  
3. Click SINI  SINI dan SINI *wajib jujur and tunggu sampai loading habis.
4. Buat Entry Bertajuk 'Lucky Giveaway By Jaja*wajib
5. Warganegara Malaysia *wajib
6. Copy Gambar di atas & link kan ke entry anda. *wajib
7. Tinggalkan link entry penyertaan, bersama dengan nama dan message anda di bawah. *wajib











Hah . simple gila kan syarat dia ? mesti boleh punya kalau korang nak join . Cepat cepat sebelum terlambat . 1 hari je lagi nak tamat GA ni .

Nak tahu apa hadiah yang ditawarkan ? 
Sangat Lumayan okey . Tapi hanya untuk sepuluh pemenang . Harap hana dapatlah tersenarai dari mana mana sepuluh hadiah tu . hehe


PEMENANG PERTAMA : CASH BERNILAI RM50
PEMENANG KEDUA :  Top Up Bernilai RM 10
PEMENANG KETIGA : Top Up Bernilai RM 5
PEMENANG KEEMPAT : Top Up Bernilai RM 5
PEMENANG KELIMA : Top Up Bernilai RM 5
PEMENANG KEENAM : KEYCHAIN
PEMENANG KETUJUH : KEYCHAIN
PEMENANG KELAPAN : KEYCHAIN
PEMENANG KESEMBILAN : KEYCHAIN
PEMENANG KESEPULUH : KEYCHAIN 
Last but not least , hehe , nak tunjuk bukti okey , hana dah patuhi segala syarat serta terma yang telah ditetapkan . hehehe .

Done -> Follow blog Jaja   *wajib dan akan di cek

Done -> Click SINI  SINI dan SINI *wajib jujur and tunggu sampai loading habis.




Done ->  Bagi Yang ada twitter sila  


Jadi marilah kita sama sama memeriahkan LUCKY GIVEAWAY ini 

p/s : CEPAT JOIN
SAPA CEPAT DIA DAPAT
RUGI KALAU TAK JOIN
HADIAH LUMAYAN







PASTFUTURE
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING