| Litter star world |
✿ Giveaway Rahmatnya Ramadhan ✿
Sunday, July 21, 2013 • 3:48 AM • 4 comments
Assalamualaikum blogger reader , 

Jum kita bersama sama memeriahkan Giveaway Rahmatnya Ramadhan yang dianjurkan oleh abang zuhri yang handsome lagi bergaya ni *bodek bodek . hehehe . 

Semperna ramadhan ni . Apa salahnyalah kan kita meringankan tulang menaip dan mencari pahala tambahan . So hana dah pasang niat dari awal . Akan post jugak entry pasal segmen ni dan hana nak sangat join . Sebab apa nak sangat join ? Sebab hadiahnya menarik . Okey untuk tahu lebih lanjut . Jum kita baca sampai bawah . 


Okey nampak tak banner kat atas tu , kalau nak tahu lebih lanjut boleh klik terus dekad banner tu . tapi kalau nak dengar penjelasan daripada hana . Teruskan membaca . Hehe . 



Kalau nak join GA ni . Kita kena patuhi segala syarat yang telah ditetapkan .
Okey , sekarang ini , hana nak mengemukakan syarat syarat untuk join GA ni . Senang sangat lah syaratnya . Sempat lagi kalau korang semua nak join benda ni . Tak ambil masa lama pun untuk penuhi syarat syarat ini . Haa . Tertunggu tunggu lah tu apa syaratnya kan . Okey sila baca syarat syarat di bawah ini dengan penuh penghayatan . 

Wajib buat satu entry Giveaway Rahmatnya Ramadhandan tempek banner atas ni dan backlinkan ke entry ni


publish entry .. dan letak link entry di ruang comment blog nitempat lain saya tak layan sama sekali :D

Mari ikut syarat sponsor .. wajib ikut .. berdosa tak ikut :) 

Senang ke tidak syarat syarat nye . Senangkan . Hehe . Jadi marilah kita beramai ramai join dan serbu GA ni . Akhir kata . Eh belum akhir lagi . Tak adil dan tak puas hati lah kalau tunjuk syarat tak tunjuk bukti kan ?  Jadi di sini hana nak tunjuk kan bukti supaya kita tak di anggap menipu . hehe .

  Done follow blog   zuhri 


   Done follow blog   Nurul Cahaya


  Done follow blog  Elih Japahar


  Done follow blog   Syiera MD saad 


  Done follow blog  Siti Hajar Karim 


  Done follow blog Nurul Hasanah


  Done follow blog    Fadhila Farhana 


  Done follow blog  Putera Rimba


  Done follow blog  Khalid kyle


  Done follow blog   Buasir otak


  Done follow twitter



 Done like all pages



Haa . Ini semua bukti taw . Saya tak main tipu . Hehe . Korang nak tahu hadiah hadiah yang

 ditawarkan tak ? ianya SANGAT MENARIK dan OHSEMM .

Hadiahnya 
Topup rm5x6 by Siti Hajar Karim 
Topup rm5x2 by Nurul Hasanah
1x kerongsang by Syieraa md saad
RM 100X1  by Prince Nub
Topup rm30x1 by Elih Japahar
1x mask dan 1xhandbag by Fadhila Farhana
1x shawl  dan 1x shiseido mask by Myra Eyra
Kad raya tempahan x2 + bookmarks kain felt x1 by Nurul Cahaya
Topup rm10x2  by Putera Rimba
Harap sangat ga ni dapat sambutan masa puasa
start ga ni 6/7/2013




p/s : JOM JOIN GIVEAWAY DARI ABANG ZUHRI NI
RUGI KALAU TA JOIN
SIAPA CEPAT DIA DAPAT

nota comel untuk abang zuhri : saya minta maaf tak dapat follow blog Myra Eyra kerana link blognya tak wujud . harap maaf 


PASTFUTURE
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING