| Litter star world |
✿ Today Was A FAIRYtAlES ✿
Sunday, June 24, 2012 • 7:22 AM • 0 comments
Assalamualaikum , salam satu malaysia , salam selamat malam , yeahh , tak boleh cerite pepanjang . Sebab ..... mulut awak bau durian . saya nak cerita kat awak pun tade selera . haha *okey kidding . Yelah kan musim durian sekarang . Kawan kawan kat sekolah semua panggil hana ni anak tauke durian . Awak ni . Panggil lah kite ni anak tauke BALAK ke . Best sikit . Kaye . Ni tak . Durian Jugak . Huh =='

Berbalik pade topik yang tak ade topik . Harini satu hari suntuk okey . satu hari suntuk buat first day . Hana di rasmikan tidak keluar rumah . Yeahh . Kecuali baru sebentar tadi . Heee *keluar le jugak tu . eh i meant petang pagi lahh . Saya sangat malas . Tak percaye ? Sile tengok keadaan bilik saya . Ibarat tongkang tak pecah . Tengok kasut saya + baju sekolah +beg sekolah dan terutamanya kerja sekolah . Alahai sangat malas untuk saye siapkan . Besok masih ade . haha .

Tadi petang Hana online lah facebook yang tak seberape best *rutin harian okeyy . Lepastu tergerak hati nak webcam dengan due orang makhluk Allah ni . Sorang sorang ler . tak sanggup den nak posing tok due due . Cehh . Hahaha . *org hott lah katekan . hehe . hott lagi neracaa fire lah hana . heee . Best sangat dapat webcam dengan dorang . Mereke funny . Yelah lame tak jumpee sape tak rindu ye dak ? huhu . thanks ameera && asyraff . Korang memang the best . And hana miss korang sangat sangat . Tadi kite asyik borak pasal kenangan ? Memory kan . haih . Okey stop . Jangan buat saye nangis untuk kali ke ------ entah ahh . lupee . haha . pape pun kau orang the best i will missh you both damn much . take caree .

Bukak cerite pasal AieEN pulak , Sahabt baik yang pernah kite jumpee kot , hehe , bodek bodek . Die baik taww . Dah 3 minggu tak jumpe die . rindu . Tadi berwebcam cam lah dengan die . Boleh gileee jadi nyee . Hana berpakaian serabot . Macam orang gilee je . Lepastu kan . line ni asyik jeles dengan kami . Haha . kejap kejap terhenti kol tu . ish . geram . Kami suke gelak gelak . Dan sebab itu berukband ini sangat jeles dengan gelak senyuman kami yg menawan itu . haha . sampai hati die memutuskan perbualan kami . Aieen . Rindu jugak nak jumpe kau orang . Terutama Fie . Sahabat baik tuhh sejak mule jumpe die the first yang hana borak2 . Hana rindu nak jumpe kau orang . time belajar hana suke makan . minum air manis . setiap kali ade kelas mesti ade air kotak or botol then kfc . haha . aieen gn aneys selalu cakap . xbaik hana asyik minum air manis je . okey *saye xpedulik . hehe . whatever . yang penting saye rindu awak semue . 

Kalau Ade Jodoh Kite Jumpe Lagi 


Hasil webcam tadi . Muke saye sangat poyo dan maaf kalian . Gambar kalian xade di sini sebab di situ terdapat wajahku yang buruk :D Hahaha

Malam sudah tiba . Katil belom memanggil . Bantal sudah ku pelok . ZZZZzzz . OFF9 kan blog . FaceBUKU telah memenaggil . Selamat Malam dear crush :-*

p/s : ade lagi seorang makhluk Allah . Kawan baru saya . Dia kate nak berwebcam dengan saya . tapi kite tunggu esok ye awak . Penat sayaaa . ucapan untuk kawan kawan baru . Selamat berfantasy dengan si Nia Hannah ;DD




PASTFUTURE
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING