| Litter star world |
❤ PLEASE DON'T BE JELLY :// ❤
Sunday, March 11, 2012 • 10:50 PM • 0 comments



Hello ,
Assalamualaikum reader comel , Peace yaw ^.^

Hana penad gila gila sangat sangat ni . Baru balik dari pasar . Hihi . Bakal isteri mithali lah katakan ye dak ? bhahaha . Actually terpakse je tu pergi . Nak hilangkan bosan kat rumah ni . Bangun pagi dengan keadaan tak rela tidur balek semula sampai gergasi besar gegar bilik dengan penyapu . Okey sangat takut :// 

Cett . Pergi pasar melaka yang cantik ++++ wangi ++++ tu . Ontheway jalanjalan handphone gegar . Yes mesej dari si dia masuk . yiyiyi . gembira tahu ? Okey dia kate tolong bukak facebook dan blog sekarang juga . Alah hana mana boleh online sekarang . Sobsob . Ape lah hal dia nak tunjuk tu . Dah tiba kat pasar malas ah nak ikut mama tapi terpakse jalan jugak . Time tu pulak ler nampak ade zone wifi di situ . Straight lari then mintak paswed dekat abang jual kuih bawang tu .

Online lah facebook . Dekat wall ade link perempuan tu . 
Bukak pulak blog dia . Nasib mata ni tak kelam online dengan phone .

PLEASE DON'T BE SO JELLY BELLY GELI lah budak !

Anda paham apa maksud ayat tu ? Tentulah paham kan ? Or buatbuat takpaham ? Sila hantuk ke dinding jika tidak paham ye . Haha . 

Ya Allah nak termuntah kawan kawan bace blog dia and wall dia . 
Kecik kecik dah sayang sayang . Weyh budak belom matang . Kakak hana pun nak bercinta bersayang sayang geli gelaman tu waktu form3 . Waktu bage macam awak tak berani akak nak bergeli gheli macam awak buat tu taw . Tolong terasa :D

Berbalek pada blog pulak . Awak oi cik adik . Kate setia kat sorang abang ni . Tiba layan jantan ABANG lain pulak ? Ape kes ni sister ? Weyhh . Geram pulak lah dengan kau soirang budak . Akak sanggup lepaskan dia demi kau lepas tu kau buat macam ni ? Mana ayuat ayat janji kau weyh budak ? 

Telinga akak naik panas taw . Sekejap mereka kate kau sayang abang ni . kejap abang tu . sekarang abang ni . Semua manusia yang di gelar name lelaki semua kau nak kan ? Semua kau nak jadikan abang kau kan ? Hamek hamek lah dik . Bagi yang muda menang dulukan bagi dia puas hati :// 

Dik . akak nasihatkan kau lah ye . Takpayah nak maenkan hati orang sangat . Lepas tu ayat kau berdua duaan bergheli ghelaman tu takpayah nak over tunjuk sangat . Kami tahu dah . 

Sekrang dengar cite kau nak rampas balek A akak ? Betol ? Kalau betol lah kan . Silakan . Kau belum tahu langit tinggi rendah kau nak rampas orang yang akak sayang pulak . try it and u'll make u'r self suffer and u'll find your serve ! 

Haih . Dah lah malas eden nak bercerite panjang noh loteh pasal kau dek . Baek baek akak baek dengan kau semula jangan jadikan akak yang penakut ni macam hantu depan kau nanti . Macam raksasa akak jadi nanti taw . Haha . 

Tuuuuuuut , balek rumah dari pasar hujan , So sekarang tengah hujan , Terpakse tutup laptop , Nanti hangus lak kite mati rentung . Budak tu yang suka . Tapi nanti korang miss hana pulak . Haha . K . Perasan -.- 

Orang gedik selalu rugi . Terima kasih


okey stop here . tolong paham cerita saya . Assalamualaikum  ❤


PASTFUTURE
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING