| Litter star world |
❤ Bila Dah Lupakan Kau Datang Balek :// ❤
Saturday, March 10, 2012 • 3:58 AM • 0 comments

Assalamualaikum adik kakak abang comel sayang sekalian . Hari ini korang ape khabar ? sehad tak ? Hana kurang sehad ohh . Dah banyak hari selseme batuk hah sekarang tah bende alah ape tumbuh dekad dalam mulut ni . Ade je kuman nak menyelit kat mulut comel hana ni . Hehe . 

Hana look ceria even demam ? Of coz . Bak kate geng geng kat sekolah . Hidup kene lah smile walau pun kite ade masalah . Sekarang masalah Hana dah selesai . Tapi kesian membe hana . Die yang tolong hana selesaikan masalah hana . Tapi semalam hana mesej die . die cakap die pulak ade masalah . Okey dear . Acano nak bantu hang ? Pikir pikir . Adesh . Si jantan ni pun satu . Dah ade awek pegi layan awek laen . Weyhh bersyukur lah siked kau tu dapat awek lawa + sporting + baek hah . Yang perempuan nya pulak gatal MIANG sangat pergi kacau balak orang apa pasal ? USELESS betol lahh kamu berdua ni . Okey . Ini nasihat hana untuk sahabat hana tu . Relak okey . Sabar itu indah . 

Ini kisah hana pulak . Stop cerita tadi kerana itu adalah privacy antara kami . Yeahh . Sekarang ni kan kan . Hana rasa nak nangis melalak semua ada . Kalau korang jadik hana kan . Orang yang kau dah lepaskan tiba tiba muncul semula dalam hidup kau dan bawak erti bahagia tak ke kau rase macam urghh . Sedih laa . Itu pun kene cover . Kalau lah dia milik hana seorang . Ya Allah .  Korang ingat tak pasal lelaki hari tu ? Okey hanah still menunggu menunggu dia dia diaaaaaaaaaaaa :'( MAMA tolong adik taip bende ni dengan perasaan serba keruan . 

Semalam . Our day yang bahagia sangat ta akan hana lupakan bersama dia . 

Abang . Abang ingat tak semalam ? Abang borak borak dengan hana kan ? Tapi abang kene cover and hana pun kene cover tapi sedih pilu dalam hati hana ni bang sebab tak de lagi pergunaan kate abang adik . Yang tinggal sekarang hanya kau aku . Takpe bang . sobsob :'( 

Selama kite terpisah mase tu . Hana sedaye upaya lupekan abang demi mereke . Tapi setiap hari kalau hana nampak abang . Hana akan pandang abang . Pandang dengan pandang benci dalam sayang . Hana benci abang tapi hana sayang abang . Hana benci abang sebab perangai abang tapi hana sayang abang sebab itu perasaan hana yang tak dapat hana buang . 

Abang tahu tak ? Hana cuba minat budak lain . Tapi abang tetap takboleh dilupakan dari minda hana ni bang . Kenangan kita barsama walaupun sekejap and abang pergi macam tu je buad hana terseksa sampai sekarang . Abang tibe datang and borak dengan hana bagai tiada ape yang berlaku dulu . Senyuman abang . Hana ingat lagi bang . Mata abg . Tersangat comel okey . No tipu tipu ! 

Tak nak taip panjang panjang lagi sebab between you and me is nothing now . Tapi itu je lah yang hana nak abang ingat . Hana sayang abang . Hana lepaskan abang demi orang orang yang lebih menyayangi abang walau hana terlalu lebih lagi sayang abang . Tolonglah kalau abang baca post ni . Jangan muncul dalam hidup hana lagi :'( cukup cukup buat hana terseksa . 

semoga si dia Capital A dapat jadi milik hana supaya hana dapat lupakan abang yang cute dan comel baik selamanya . Assalamualaikum sayang . kbai .



PASTFUTURE
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING