| Litter star world |
✿ Syukur Kepada Yang Maha Kuasa ✿
Wednesday, January 22, 2014 • 11:49 PM • 3 comments
Assalamualaikum adik abang kakak semua . Selamat petang . Dah minum petang ? makan cekodok ke . ala . kite orang kampung . biase la panggil cekodok cekodok ni kan . hehe . hana takboleh makan banyak . nak diet lah katakan ceh konon . hehehe . 

Korang nak tahu tak ? hari ni hari apa ? hari ni hari khamis bersamaan dengan 23/1/2013 . harini adalah hari yang paling gembira untuk hana . kenapa kenapa ? *dapat pakwe ke ? nak kawin ke ? dapat anak ke ? okey stop mengarut . hewhew . Hari ni hana dapat 3 berita baik yang sangat menggembirakan hati hana . Yang pertama harini abang pos laju yang hensem tu dah hantar barang yang dah 4 hari hana tunggu iaitu produk kecantikan dari jannalawwa . hana beli online . kesian hana 4 hari duk bercangkong depan pintu rumah tunggu abang pos laju . sampai hati . hehe . lepastu yang kedua . hana dapat tahu hana adalah salah seorang dari pemenang lucky draw yang nile.com buat haritu . 

Hana terkejut jugak tau . sebab hana ingatkan no lucky draw hana no 78 . terlupa no hana no 73 . tengah baring baring tibe teringat dah pukol 3 . apa lagi cepat cepat bukak laptop . tengok kak lyssa ade komen tahniah . eh ? tahniah sebab apa ? no tak naik pon . sedih nye . yela sebab tak nampak pon nombor 78
dalam tu . sedih . amik tisu seguni . hahaha . lepastu double triple check eh nombor kite no 73 la ! yahuuuu . kite dapat rm 100 dari giveaway to . syukur alhamdullillahhhhhh Ya Allah . thanks kak lyssa sebab inform kat orang . kalau tak . hmm sampai bebile kecewa -.- hahaha .
Dan selepas beberapa minit tu . Acah acah main phone tibe bergegar tercampak telephone nyah . hehe . ade orang kol la , sape sape ? lelaki idaman ke ? peminat setia ke ? ahh nonsense . no tidak di kenali . nak jawab ke tidak nak ke idak ? and last jawab perempuan bersuare . okey . adik . kerja yang adik apply haritu adik nak lagi ke tak ? wuhuuuuuuu loncat loncat sape taknak woi . kerja yang best tuu . hehe . kerja kedai chocolate . yelah lumayan la jugak untuk budak penunggu result spm ni kan . dari tanam anggur dekad rumah . hehe . yes . dengan sukahatinya hana menerima pekerjaan tu . weheeee . happynyaaa .

Dan tiga berita ini sangat menggembirakan hari hariku . semoga malam ni tak de berita sedih pulak . hmm . hehe . okey sampai sini sahaja . lain kali kite bercerita lagi . Assalamualaikum


PAST
PRINCESS PINK


7 Pinky An Non |







TALKIE TALKING